evenimente

Investiții pentru drumurile din Arcani

Locuitorii din comuna gorjeana Arcani vor circula pe drumuri mai bune. Asta dupa ce investitia de modernizare a unor drumuri de interes local va fi finalizata. De curand, un pod nou a fost deschis circulatiei, deoarece vechiul pod de zeci de ani era un pericol daca era traversat cu masini de mare tonaj.

Se va circula ca-n palmă la vară pe încă 5.5 kilometri de drumuri comunale și sătești, din localitatea Arcani, care beneficiază acum de modernizare. Investițiile în infrastructura rutieră continuă, astfel că autoritățile locale așteaptă obținerea finanțării de la stat pentru un alt proiect de asfaltare pentru încă aproape zece kilometri de drum.

Aristică Coiculescu, primar Arcani

O altă investiție importantă este aproape gata. Este vorba de un pod nou, care face legătura satului Stroești cu restul comunei, și care a fost de curând dat în folosință. Autoritățile locale au luat această decizie deoarece podul inițial, vechi de trei decenii, avea construcția șubredă și exista pericolul de prăbușire dacă era traversat de mașini grele.

Aristică Coiculescu, primar Arcani

Valoarea investițiilor se ridică la șase milioane de lei.

Loredana Sava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *